Kolme terveyskeskushammaslääkäriä - Porin kaupunki

Kolme terveyskeskushammaslääkäriä - Porin kaupunki

Porin perusturvakeskus tukee hyvinvointia ja terveyttä Porin, Ulvilan, Merikarvian alueella. Asukkaita on alueellamme 100 000.

Suun terveydenhuollossa työtilat ja välineet ovat nykyaikaisia ja työ ihmisläheistä. Meillä voit tehdä töitä monipuolisesti sekä vaikuttaa työsi sisältöön ja työaikaan. Tule uudistuvaan ja mukavahenkiseen työyhteisöömme kehittämään taitojasi. Olemme ottaneet käyttöön ns. Kerralla enemmän -toimintamallin, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja kiireettömän työskentelyn potilaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Panostamme perehdytykseen, kannustamme koulutukseen sekä järjestämme kokeneen kollegan tuen. Terveyden edistäminen on vahvuutemme ja olemmekin onnistuneet luomaan myönteisen kehityksen porilaisten lasten ja nuorten suunterveydessä. Meiltä saat terveyttä ja voimavaroja edistäviä henkilöstöetuja.

Haemme nyt kehittyvään työyhteisöömme kolmea terveyskeskushammaslääkäriä.

Viran sijoituspaikka on perusturvakeskuksen toiminta-alueella. Vahva ja monipuolinen kliininen osaaminen aikuis- ja lapsipotilaiden hoidossa katsotaan eduksi terveyskeskushammaslääkärin virassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty oikeus harjoittaa hammaslääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta työotetta sekä kehittämis- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421..

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Johtava ylihammaslääkäri Katja Lepistö p.044 701 3413

Porin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Suun terveydenhuolto
Osoite: 28100 Pori

Pori on nuorekas, kasvava, monien tapahtumien yliopistokaupunki. Porissa suuren kaupungin palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet löytyvät kompaktisti läheltä. Kirjurinluoto − koko perheen keidas keskellä kaupunkia − ja Yyteri kutsuvat viihtymään.
Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan