Skip to main content
test
Kommunteknikingenjör (vakans 195002) - Kauniaisten kaupunki

Vi söker en kunnig och driftig KOMMUNTEKNIKINGENJÖR

Du har ett självständigt arbetsgrepp och samarbetar med gatuunderhållet och övriga enheter inom staden.

Kommunteknikchefen är din närmaste chef. I ditt arbete ansvarar du bland annat för att låta planera olika projekt inom kommuntekniken, såsom inom gatuunderhåll och vattenförsörjning. I dina uppgifter ingår även konkurrensutsättning, byggherreuppgifter och övervakning av projekt, förrättning av syner och utredningar inom projekten samt behandling av respons.
Du är involverad i projekten ända från planeringen, vilket gör att du redan i ett tidigt skede kan påverka de lösningar som väljs. Du får även delta i den pågående planläggningen av Esbo stadsbana och cykelleden vid stadsbanan.

Arbetet inbegriper både kontorsuppgifter och besök på fältet i lämplig proportion. I regel planerar du din dagliga tidtabell självständigt och sköter dina uppgifter smidigt.

Du har en utbildning inom teknik som lämpar sig för uppgiften. Det är till fördel om du har kännedom om upphandlingslagstiftningen och erfarenhet av offentlig upphandling. Du har eventuellt redan erfarenhet av motsvarande bygguppgifter inom gatuunderhåll eller vattenförsörjning. Du talar och skriver finska obehindrat och är inte rädd för att grabba telefonen. Du klarar bra av Office-programmen (Word, Excel). Du är beredd att lära dig använda nya arbetsredskap och program och du kan vid behov söka efter information självständigt och utveckla arbetsmetoderna.

Du tycker om kundtjänstarbete, är noggrann och du har ett B-körkort. Det är till fördel om du har ett giltigt PKS-kort (utbildning om huvudstadsregionens gatuarbeten) eller vägskydd 2-kort samt arbetssäkerhetskort.

I ditt arbete har du möjlighet att flexibelt arbeta på distans genom en överenskommelse med din närmaste chef. Om du känner igen dig själv i beskrivningen, lämna då modigt in din ansökan!

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information ger kommunteknikchef Jarkko Riipinen, tfn 050 328 87 56 eller direktör för samhällstekniken Marianna Harju, tfn 050 304 1234 , fornamn.efternamn@grankulla.fi
Sänd din ansökan via vår rekryteringstjänst. Länk till ansökningsformuläret: www.kauniainen.fi/rekry
Du kan också skicka din ansökan per post till adressen Grankulla stad, Registraturen, PB 52, 02701 Grankulla.
Ansökningstiden går ut 9.12.2022 kl. 23.59.

Lär dig mer om oss

Grankulla stad, samhällstekniken

Grankulla med sina drygt 10 000 invånare är en trivsam tvåspråkig villastad i huvudstadsregionen med utmärkta trafikförbindelser. Resultatområdet för kommunteknik ansvarar bl.a. för att bygga och underhålla stadens trafikleder, allmänna områden och parker samt anläggningar för vattenförsörjning och avlopp. Grankulla är en tvåspråkig stad, så det är till fördel om du kan svenska.

Grankulla är en rökfri arbetsplats. Grankulla stad erbjuder omfattande personalförmåner och goda tjänster inom företagshälsovården. Vi stöder arbetstagarnas kompetens och arbetar för en god anda på arbetsplatsen. Vi utvecklar även kontinuerligt vårt chefsarbete.


Adress: Elevhemsvägen 3, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat