Koncernchef - Luodon kunta

Larsmo kommun anställer en Koncernchef

Koncernchefens huvudsakliga uppgifter är att leda och administrera kommunens dotterbolag inom fastighetsförvaltning och vatten- och avloppstjänster. Som koncernchef ansvarar du för att de fastställda målen för bolagen förverkligas, att verksamheten bedrivs enligt koncerndirektivet och att resultatet når det mål som uppställts. Koncernchefen är en del av Larsmo kommuns ledningsgrupp och rapporterar till kommundirektören.

Till arbetsuppgifterna hör inledningsvis att för Fastighets Ab Larsmo Bostäder ansvara för budget och bokslut, tomtreserveringar, kostnadsberäkningar och anbudsförfrågningar. Arbetsuppgifterna inom Vattentjänstverket består av uppgörande av budget och bokslut, ansvara för planering av vatten- och avloppsledningar, ansvar över vattenkvaliteten samt planeringsanbud, kostnadsberäkningar och andra projekt. I ett senera skede tillkommer ansvar för kommunens övriga fastighetsbolag.

Vi söker en person som är strukturerad, resultatinriktad och har förmåga att leda och utveckla verksamheterna i samarbete med övriga parter. Vi värdesätter tidigare erfarenhet inom fastighetsförvaltning eller vatten- och avloppstjänster. Som koncernchef är du en del av ett arbetsteam.

Tjänsten är nyinrättad och i heltid, behörighetskravet är lämplig högskoleexamen. För tjänsten krävs utmärkt förmåga att i tal och skrift använda svenska språket och god förmåga att i tal och skrift använda finska språket. Ansökningstiden är förlängd till 21.4.2021. Redan inlämnade ansökningar beaktas.

Tjänsten tillsätts tillsvidare och inleds med en prövotid på 6 månader. Ett godtagbart läkarintyg ska uppvisas innan tillträde.

Ansökan via Kuntarekry, arbetsnyckel: 352974
Sista ansökningsdag är 21.4.2021

Mer om arbetsgivaren

Kommundirektör Gun Kapténs, tfn (06) 7857 200 eller 044 0365 123. E-post: gun.kaptens@larsmo.fi
Teknsik chef Bjarne Häggman, tfn (06) 7857 220 eller 044 7877 220. E-post: bjarne.haggman@larsmo.fi

Larsmo kommun
Adress: Norra Larsmovägen 30, 68570 Luoto

Larsmo är 365 öar livskraft! En skärgårdskommun kommun med ca 5 500 invånare i Österbotten. Vi vill erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kommuninvånare. Som arbetsgivare vill vi att vår personal skall vara kunnig, motiverad och må bra i sitt arbete samt känna sig delaktiga i den verksamhet som bedrivs.

Sinulle suositellut työpaikat