Skip to main content
test
kone- ja tuotantotekniikan kouluttaja - Hyria

Haemme joukkoomme kone- ja tuotantotekniikan -alan kouluttajaa. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on alan soveltuva koulutus sekä vahvaa ja monipuolista käytännön työkokemusta alan erilaisista työtehtävistä. Eduksi luetaan kokemus opetus- ja ohjaustyöstä sekä hyvät työelämäyhteydet.

Kouluttajana työskentelet koneistajiksi ja hitsaajiksi opiskelevien opiskelijoiden kanssa. Tehtäväsi on pääosin hitsaus- ja levytöiden opetuksessa. Oman alasi substanssin opettamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu suunnitella yhdessä opiskelijan kanssa hänen opintojensa etenemistä sekä seurata niiden toteutumista. Työhösi sisältyy työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjausta, osaamisen arviointia sekä muuta työelämäyhteistyötä. Hyödynnät työssäsi monipuolisia ja vaihtelevia opetusmenetelmiä ja -ympäristöjä. Oppimisen mielekkyyttä lisätään meillä digitaalisuutta ja teknologia-avusteisuutta hyödyntämällä.

Toivomme sinulta vahvaa osaamista hitsaus- ja levytöistä, kokemus koneistuksesta/CNC-koneistuksesta on eduksi. Työ on pääosin päiväkoulutusta ja pääasiallinen toimipiste sijaitsee Hyvinkäällä.

Oppija on meille tärkein ja kannamme kasvatusvastuuta. Uskot oppijan tahtoon sekä kykyyn kasvaa ja kehittyä. Opetustyössä olet kiinnostunut siitä, mitä opiskelijoille kuuluu; kohtaat opiskelijoita arvostavasti sekä tuet ja kannustat heitä. Tehtäviisi kuuluu moniammatillinen yhteistyö opiskelijan opintojen ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Tasavertaisesti ja arvostavasti kohtaaminen näkyy niin puheissasi kuin teoissasi.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 asti ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä voi mahdollisesti jatkua 31.7.2023 saakka tai toistaiseksi voimassaolevana.Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena voivat olla kaikki Hyrian toimipisteet.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Jarmo Auromaa p. 040 7608664, jarmo.auromaa@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut, Tekniikan ja liikenteen ala, Kone- ja tuotantotekniikan ala

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Karankatu 3-5, 05800 Hyvinkää
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat