Etsimme joukkoomme kone- ja tuotantotekniikan sekä muiden tekniikan alojen (metalli, auto, sähkö, rakennus) verkko-opettajaa Pieksämäelle.

Kelpoisuusvaatimuksena on tekniikan alan amk-tutkinto ja pedagoginen pätevyys
Hakijalta edellytetään tieto- ja viestintätekniikan taitoja, verkkopedagogiikan tuntemusta, verkko-opetusmateriaalin osaamista (materiaalin tekeminen ja käyttäminen), opiskelijoiden ohjausosaamista erityisesti verkossa, sekä ammatillisen koulutuksen osaamista ja tuntemista.

Eduksi katsotaan opetuskokemus, opiskelijoiden ohjaamisen kokemus, verkko-opetuksen kokemus, verkko-opetuksen materiaalin työstämisen kokemus sekä ohjaustaidot, vuorovaikutus ja yhteistyötaidot, kielitaito ja ajokortti.
Kyseessä on päätoimisen tuntiopettajan tehtävä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.
Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.esedu.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa 30.7 - 15.8.2020 koulutuspäällikkö Jarmo Pohjolainen, 040 305 6647 Sähköpostiosoitteella: etunimi.sukunimi@esedu.fi

Etelä-Savon Koulutus Oy
Osoite: Kuusitie 41, 76120 Pieksämäki

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta nuorille sekä aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa opiskelijoita on n. 3500 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on noin 340. Esedu on savuton oppilaitos.