Skip to main content
test
Koneasentaja - Kotkan kaupunki

Puistotoimen yksikköön haetaan vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä ja omatoimiseen työskentelyyn kykenevää koneasentajaa 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Koneasentajan tehtäviin kuuluvat mm. Kotkan kaupungin puistotoimen oman pienkonekaluston (raivaussahat, moottorisahat, reppupuhaltimet, ajoneuvot, isot ruohonleikkurit ym.) sekä ajoneuvo- ja lisälaitekaluston huolto- ja korjaustyöt.

Tehtävään valitulta edellytämme soveltuvaa ammatillista tutkintoa tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Voimassa oleva BC-ajokortti, kokemus sähkö- ja hydrauliikkaan liittyvistä töistä sekä hitsaus-, metalli- ja kuljettajapätevyys katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2240,33 €/kk ja ammattialalisästä, joka määräytyy hyväksi luettavan työkokemuksen perusteella.

Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat puistotyöpäällikkö Ari Väisänen, puh. 044 702 5498 / ari.vaisanen @ kotka.fi ja työnjohtaja Sari Yrjölä, puh. 044 702 5492 / sari.yrjola @ kotka.fi

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Teknisen toimen palvelut

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat