Skip to main content
test
Koneteknikko - Kotkan kaupunki

Haemme teknisiin palveluihin infran ylläpitoon vakituiseen työsuhteeseen koneteknikkoa 1.6.2023 alkaen ja sitä ennen koneteknikon määräaikaiseen sijaisuuteen 1.2.-31.5.2023.

Koneteknikko vastaa oman palveluyksikön toiminnasta ja toimii lähiesimiehenä metalliyksikön henkilöstölle. Metalliyksikkö on kaupungin sisäinen palveluyksikkö, joka toimii tiiviissä yhteistyössä pääosassa muiden teknisten palveluiden yksiköiden kanssa.

Koneteknikon kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulu- tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu tutkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta työnjohtotehtävistä, hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään B-ajokorttia. Eduksi luetaan vastaava metallialan korjaus- ja täydennysrakentamisen kokemus esimiestehtävien osalta sekä hitsaus- ja konepajatyön tuntemus.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Tehtäväkohtainen palkka on 3 011,99 euroa sekä ammattialalisä, joka määräytyy hyväksi luettavan työkokemuksen perusteella. Henkilökohtainen palkanosa työsuhteen alussa on 0 euroa.

Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, määräaikaisen työsuhteen alusta lukien. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa (viikko 38 h 15 min).

Aloitusajankohta:
Vakituisena 1.6.2023 alkaen
Määräaikaisena 1.2.-31.5.2023

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana. Haastatteluun kutsutuilta pyydetään tutkinto- ja työtodistukset tai CV.

Kotkan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön ja esimiesten perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Meillä tehdään palkitun kaupunkistrategian hengessä rohkeita tekoja, huolehditaan toisistamme ja kaupungistamme reilusti ja rakkaudella. Kotka on väylä uusiin mahdollisuuksiin. Kotkan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat kunnossapitopäällikkö Anu Heinikoski, puh. 044 702 4386 tai koneteknikko Raimo Himanen, puh. 044 702 4822, sähköposti: etunimi.sukunimi@kotka.fi

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Tekniset palvelut

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi


Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat