Konserttimestari - Lohjan kaupunki

Haemme konserttimestaria Lohjan kaupunginorkesteriin.

Konserttimestarin työnkuva on monipuolinen, sillä orkesteri esiintyy kamarimusiikkikokoonpanojen lisäksi sinfonietta- ja sinfoniaorkesterina. Tehtävässä edellytetään erinomaista soittotaitoa ja hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja.

Orkesterin kotisali on Laurentius-sali Lohjalla. Lohjan kaupunginorkesteri on vahva alueellinen toimija ja se tekee yhteistyötä Uudenmaan kuntien ja niiden kulttuuritoimien kanssa. Myös festivaali-yhteistyötä tehdään säännöllisesti.Konserttisalien lisäksi orkesterin esiintymispaikkoja ovat mm. kirjastot, kylätalot, kirkot, palvelutalot, päiväkodit, sekä suuret tapahtuma-areenat ympäri Uuttamaata.

Koesoitto järjestetään ti 25.2.2020 klo 11.00 alkaen Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, Lohja.
Koesoittotehtävät
1. W.A. Mozart: Viulukonsertto nro 3 G-duuri tai nro 4 D-duuri tai nro 5 A-duuri (1. osa ja 2. osa kadensseineen)
2. Hakuajan jälkeen koesoittoon valituille sähköpostitse lähetettävät orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät.
3. J.S.Bach: oman valinnan mukaan 2 osaa soolosonaateista- tai partitoista viululle

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 24.1.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-48-19.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Kaupunginorkesteri
Osoite: Lohja, 08100 Lohja