Salon kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana
konsultoivan varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaisuus ajalla 1.2.-31.12.2021.


Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii tehtävässään kasvun ja oppimisen tuen asiantuntijana. Konsultoivalta varhaiskasvatuksen erityisopettajalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kehittävää ja joustavaa työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
Oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään.

Palkkaus: 2877,85€/kk

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Työ alkaa 1.2.2021
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä.

Palvelussuhteessa noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki/kirjaamo, PL 77, 24101 Salo. Kuoreen merkintä Hakemus/konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 21.1.2021 klo 12.00

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusjohtaja Anna Karlsson, p. 02 778 7850 tai sähköpostitse anna.karlsson@salo.fi.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi

Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka