Skip to main content
test
Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Karkkilan kaupunki

Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja tulee lisäresurssiksi karkkilan erityisvarhaiskasvatuksen tiimiin. Hän vastaa omien yksiköidensä erityisvarhaiskasvatuksen organisoinnista ja kehittämisestä sekä erityistä hoitoa ja kasvatusta tarvitsevien lasten varhaisesta tunnistamisesta. Hän tukee ja mallintaa ryhmissä tapoja toimia, suunnittelee, toteuttaa ja arvioi erityisopetusta yhteistyössä varhaiskasvatuksen henkilöstön, yksikön johtajan ja vanhempien sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus/koulutus Varhaiskasvatuslain 1.8.2018 6 luvun ja §75 mukainen koulutus ja riittävä työtaito.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu lasten parissa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Hakua jatketaan 14.8.2022 asti

Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=zzCt1qUoQ18
https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Varhaiskasvatus-ja-paivakodit

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Kirsi Viitanen 044 553 3059, kirsi.viitanen@karkkila.fi

Lisätietoja

Karkkilan varhaiskasvatus

Karkkila on kehittyvä noin 9 000 asukkaan puutarhakaupunki harjujen ja vesistöjen äärellä. Sijaitsemme valtatie 2:n varrella, puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta. Kuulumme Helsingin metropolin työssäkäyntialueeseen. Kaupungin palveluksessa työskentelee 300 rautaista ammattilaista. Arvojamme ovat yhteisöllisyys, vastuullisuus, luottamus ja myönteisyys. Karkkilan kaupunki on savuton työnantaja. Lisätietoja www.karkkila.fi.


Osoite: Valtatie 26 D, 03600 Karkkila

Sinulle suositellut työpaikat