Skip to main content
test
Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee konsultoivaa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen hankkeen ajaksi 1.8.2022 - 31.12.2023.

Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii yhdessä kaupungin varhaiskasvatuksen erityisopettajan työparina, vahvistaen arjen toimintaa ryhmissä kolmitasoisen tuen näkökulmasta. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänä on antaa konkreettista tukea lapsiryhmien opettajille samanaikaisopettajuuden keinoin sekä mallintamalla tilanteita, valmistamalla sekä hankkimalla materiaalia tuen ja S2 -opetuksen toteuttamiseksi. Erityisopettaja on mukana kehittämässä tuen ja inkluusion toimintakulttuuria ja yhteistyötä eri yhteistyötahojen kanssa.

Varhaiskasvatuksen oikea-aikaista tuen kokonaisuutta ja inkluusiota edistävän toimintakulttuurin kehittämistä tukeva hanke on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama, ja sen tarkoituksena on tukea lasten yhdenvertaista oikeutta riittävän varhaiseen tukeen.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 § mukainen kelpoisuus. Työsuhteen palkkaus ja muut ehdot määräytyvät OVTESin G osion mukaisesti.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina. ( HUOM. muut todistukset toimitetaan myöhemmin). Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Päivähoitotoimisto, Kirkkotie 15, 86600 Haapavesi.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

outi.pudas(at)haapavesi.fi, puh. 044 7591 281 Varhaiskasvatuspäällikkö
eeva.koskela(at)haapavesi.fi puh 044 7591 780 Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Sivistys, Päivähoito

Haapavesi on n. 7000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, jossa on hyvä asua, elää ja olla. Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja laaja koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen asuinympäristön. Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen.


Osoite: Kirkkotie 15, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat