Skip to main content
test

Tervetuloa konsultoivaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi Janakkalaan!

Etsimme konsultoivaa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa 1.3.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja työskentelee Janakkalan kunnan varhaiskasvatuksessa sekä Turengissa että Tervakoskella. Työsuhteen alkaessa vastuualueena ovat Tervakosken päiväkodit ja perhepäivähoitajat.

Etsimme joukkoomme positiivista, vasun hengessä työtään kehittävää ammattilaista. Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työsuhdetaitoja. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja monipuolista varhaiserityiskasvatuksen osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin on:
1)kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai
2)kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työaika on 38,25 h/vko. Työsuhteissa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Huomioimme haussa myös keväällä 2023 valmistuvat.

Toivottavasti kiinnostuit!

Tutustu meihin lisää: www.janakkala.fi

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen pedagoginen johtaja Riitta Ranta p. 03 680 1064 tai riitta.ranta@janakkala.fi
Hakemukset pyydämme toimittamaan 30.1.2023 klo 15 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuaikaa on jatkettu, aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat