Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Oletko rohkea, vastuullinen, oikeudenmukainen, ystävällinen ja tulevaisuuteen suuntaava varhaiskasvatuksen erityisopettaja?

Etsimme Sinua avoimeen tehtävään kasvun ja oppimisen tuen asiantuntijaksi. Salossa työskentelee viisi konsultoivaa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa ja nyt haemme joukkomme viidettä osaajaa. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä kahden päiväkodin johtajan kanssa ja työsi kohdistuu Muurla-Toijan ja Suomusjärvi-Kiikalan päiväkoteihin.

Toimit erityispedagogiikan asiantuntijana ja olet tiimien tukena lasten tuen tarpeen havainnoinnissa ja tukitoimien suunnittelussa. Edistät työssäsi inklusiivista toimintakulttuuria ja oppimisympäristöä. Työhösi kuuluu myös yhteistyö lasten huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Toivomme, että sinulla on kykyä ja innostusta kehittää työtäsi, toimia itsenäisesti, mallittaa ja ohjata henkilöstöä.

Vastaat lasten kasvun, kehityksen ja oppimisen tuen suunnittelusta yhdessä kasvatushenkilöstön kanssa sekä teet moniammatillista yhteistyötä eri yhteistyötahojen kanssa. Koetko olevasi parhaimmillasi työyhteisössä, jossa voit jakaa osaamistasi, oppia uutta ja kehittää varhaiskasvatuksen toimintaa? Tule meille töihin!

Hakuaika päättyy 19.6.2024 klo 12.00. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Miksi Salon kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin töihin?

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Pidämme huolta, että henkilöstömme voi hyvin ja jokainen pystyy kehittämään omaa osaamistaan. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Etuina tarjoamme muun muassa:

  • koulutusmahdollisuuksia
  • tyky-rahaa Smartumin kautta
  • maksuttomia ohjattuja liikuntaryhmiä
  • ruokailun edulliseen henkilökuntahintaan
  • vaateraha (100 €) maksetaan koko toimintavuoden (elokuu-heinäkuu) töissä oleville vuosittain.

Koulutusmyönteisenä työnantajana tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Panostamme hyvään johtajuuteen. Salon kaupunki on savuton työnantaja.

hae työpaikkaa
Millaista henkilöä etsimme?

Sinulla on:

  • varhaiskasvatuslain 540/2018 30§:n mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävään
  • hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot
  • kehittävä ja joustava työote
  • kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä välttämätön.

Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei löydy, voidaan tehtävä täyttää määräaikaisesti hakijalla, jolla on varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.

hae työpaikkaa

Lisätietoja

Tehtäväkohtainen palkka on 3244,60 euroa kuukaudessa. Kasvatustieteen maisterin tutkinnon suorittaneille maksetaan erillislisä (88,46 €/kk). Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle voidaan maksaa virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti työkokemukseen perustuvaa lisää sekä kuuden kuukauden jälkeen arvioitavaa henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki/kirjaamo, PL 77, 24101 Salo. Kuoreen merkintä Hakemus/KVEO. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haastatteluita tehdään jo hakuaikana. Liitäthän hakemukseesi tutkintotodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusjohtaja Anna Karlsson, 02 778 7850 tai anna.karlsson@salo.fi

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi

Löydä paikkasi Salosta

Salo on reilun 50 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Salon kaupungin palveluksessa on noin 1500 eri alan ammattilaista. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista. Olemme koulutusmyönteinen työnantaja - tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Panostamme hyvään johtajuuteen.

Sijaintimme on erinomainen – moottoritietä Turusta hurauttaa Saloon reilussa puolessa tunnissa ja pääkaupunkiseudulta reilussa tunnissa.

Salossa voit asua kätevästi keskellä kaupunkia ja palveluita, luonnonläheisellä asuinalueella omakotitalossa tai rivitalossa, puhtaassa maalaismaisemassa tai vaikkapa ruukkikylän idyllissä. Salosta saat omakotitalon samaan hintaan kuin Helsingistä yksiön. Salossa liikkuminen on ruuhkatonta ja paikoitus maksutonta. Pienen kaupungin arki on sujuvaa ja suuren kaupungin edut ovat saatavilla.

lue lisää