test
KONTORSASSISTENT till äldreomsorgens förvaltning - Paraisten kaupunki

Pargas stad lediganslår att sökas följande anställning i arbetsavtalsförhållande inom social- och hälsovården:

Vi söker en KONTORSASSISTENT till äldreomsorgens förvaltning i Pargas stad. Anställningen börjar enligt överenskommelse och gäller tills vidare.

Är du en god organisatör, som klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt? Gillar du att arbeta självständigt, raskt och flexibelt?
Äldreomsorgens kontorsassistent fungerar som ett stöd i mångsidiga byråuppgifter för äldreomsorgens enhetschef, är sekreterare vid möten, dokumenterar, statistikför, deltar i utvecklingsarbete, granskar avtal, fungerar som första hjälp i IT-ärenden, informerar och postar.

Behörighetsvillkoren för uppgifter är lämplig högskolexamen eller merkantil yrkesinriktad grundexamen, eller motsvarande tidigare utbildning, samt tillräckliga kunskaper att i tal och skrift använda svenska och finska.

Sökande bör även ha goda och uppdaterade IT-kunskaper och vara bekväm med att använda Office-paketet. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet i arbete som kontorsassistent, men det räknas som en fördel. Som merit räknas även utbildning- eller erfarenhet från social- och hälsovårdssektorn.

Vi önskar att du är strukturerad, kundcentrerad och bidrar till en god arbetsgemenskap.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och självständigt arbete inom en verksamhet som är under snabb utveckling, förmannens stöd, samt trevliga kolleger. Förutom de färdiga arbetsuppgifterna som hör till arbetet, har du möjlighet att påverka arbetets innehåll beroende på intresse och kompetens.

Arbetstid: 36,25h/vecka.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen att lämna in din ansökan! Kanske just du är vår nya teammedlem!

Läs mer

https://www.pargas.fi/sv/tjanster-for-aldre

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vid frågor kontakta äldreomsorgschef Ulrika S. Lundberg tel. 050 596 26 14 eller ulrika.s.lundberg@pargas.fi.
Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnyckel 404234.
Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28,21600 Pargas eller socialcetralen@pargas.fi senast 16.1.2022 kl. 16.00.

Lär dig mer om oss

Pargas stad, Social- och hälsovård, Äldreomsorg

Pargas stad är en unik skärgårdsstad med ca 15 500 invånare i Skärgårdshavets västra del. Ändå ligger stadens centrum nära de stora städerna, avståndet till Åbo är 23 km, till Helsingfors 173 km och till Tammerfors 180 km. Pargas är en tvåspråkig ort med svenska som majoritetsspråk och omfattar 5 545 km2, varav 80 % är vatten. Pargas stad har flest invånare som bor i skärgården i Finland och är också en stad med flest fritidsboende i Finland (8 000 stugor). Pargas stad är en av de största arbetsgivarna på Åboland och har en personal bestående av tjänsteinnehavare och arbetstagare som sköter den kommunala serviceproduktionen och den dagliga förvaltningen. Antalet anställda uppgår till ca 1 000. Information om stadens lediga arbetsplatser finns på stadens webbsidor, Kuntarekry.fi och i lokaltidningarna (Åbo Underrättelser och Turun Sanomat) och dessutom på arbets- och näringslivsministeriets webbsidor, www.mol.fi, och hos arbetskraftsbyrån.


Adress: Strandvägen 28, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat