Omnia hakee opintohallintojärjestelmä -tiimiin koordinaattoria määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 4.1.2021-31.12.2021.

Toimit keskeisessä roolissa InSchool (Primus, Wilma, Kurre) -järjestelmän ylläpidossa ja kehittämisessä.

Koordinaattorina olet mukana toimeksiannoissa ja projektien läpiviennissä sekä järjestelmän kehittämisessä suunnittelijan työparina. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat monikanavainen käyttäjätuki ja -koulutus sekä ohjeiden tuottaminen. Tehtäväalue kattaa ydinjärjestelmän lisäksi sisäiset ja ulkoiset rajapinnat sekä niihin liittyvän raportoinnin. Toimit myös suunnittelijan varahenkilönä.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vähintään soveltuvaa toiseen asteen tutkintoa ja vahvaa käytännön kokemusta opintohallinnon eri tehtävistä.

Edellytyksenä tehtävään ovat erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot. Lisäksi edellytämme hyvää organisointikykyä, keskeneräisyyden sietoa ja ongelmanratkaisutaitoa.

Eduksi luetaan kokemus järjestelmäkokonaisuuksien parissa työskentelystä. Tehtävässä vaaditaan huolellisuutta, tarkkuutta ja asiakaspalveluasennetta.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Tea Hellakoski, p. 046 851 5151

Koulutus- ja opiskelijapalvelut
Osoite: Kirkkokatu 16, 02770 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.