Koordinaattori - Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Omnia hakee koordinaattoria ajalle 1.2.2021 - 31.7.2021.

Tehtäväsi on opintohallintojärjestelmien datan laadun varmentaminen tukemalla käyttäjiä ja laatimalla ohjeistuksia. Lisäksi olet mukana tietovarastointi- ja PowerBI-raportoinnin kehittämisessä. Tuotat datasta tietoa, jonka avulla voimme tukea opiskelijoitamme entistä paremmin.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vähintään soveltuvaa toiseen asteen tutkintoa.

Tehtävän hoitamisen edellytyksenä ovat erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä erinomaiset tietotekniset taidot. Edellytämme hyvää organisointikykyä, keskeneräisyyden sietoa ja ongelmanratkaisutaitoa. Lisäksi odotamme kokemusta järjestelmäkokonaisuuksien parissa työskentelystä sekä erinomaista Excelin hallintaa. Tehtävässä vaaditaan huolellisuutta, tarkkuutta ja asiakaspalveluasennetta.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Tea Hellakoski, p. 046 851 5151

Konsernipalvelut
Osoite: Kirkkokatu 16 B, 02770 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.