Koordinaattori / Kulttuuripalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut on osa kulttuurin palveluryhmää. Kulttuuripalvelut tukee ja tuottaa paikallista kulttuuritoimintaa, ylläpitää kulttuuritiloja ja toimii asiantuntijaroolissa moniammatillisissa verkostoissa.

Haemme koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Tampereen kaupungin kulttuuripalveluihin.

Tehtäväkokonaisuuteen kuuluu uuden Hiedanrannan kaupunginosan ja Hiedanrannan kartanoalueen yhteisöllisen kulttuuritoiminnan koordinointi. Tehtävään kuuluu mm. kulttuuri- ja harrastustoiminnan sekä Galleria Muuntotilan koordinointi, markkinointi sekä kehittyvän kaupunginosan yhteisöllisen kulttuuritoiminnan tuottaminen yhdessä asukkaiden kanssa. Koordinaattori tekee tiivistä yhteistyötä alueen toimijoiden, Hiedanrannan Kehitys Oy:n ja asukkaiden kanssa alueen toiminnan kehittämisessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kulttuurituottaja AMK, medianomi AMK tai yliopistossa suoritettu tutkinto) tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Henkilöllä tulee olla käsitys sosiokulttuurisen työn periaatteista ja edellytykset kehittää uudistuvaa ja ajassa kiinni olevaa kulttuurisisältöä kuntalaisille, jonka avulla edistetään asukkaiden elämänlaatua ja tuotetaan elämyksiä. Hakijan tulee myös hallita eri viestinnän osa-alueita ja tietoteknisen osaamisen on oltava vahvaa.
Itsenäinen työote, kehittämistyön menetelmien tunteminen, kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja tilanteita sekä johtaa projekteja ovat työssä välttämättömiä. Työssä vaaditaan työryhmien vetoa ja projektin hallintaa.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta sekä kykyä omaksua ja jalkauttaa uusia toimintatapoja. Kulttuurityö edellyttää myös eri taiteenlajien, tapahtumalainsäädännön ja kulttuuriverkostojen tuntemusta ja ymmärtämistä. Henkilöltä vaaditaan hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Voimassaoleva B-ajokortti katsotaan eduksi.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja antaa kulttuuripalvelupäällikkö Elise Pedersen, puh, 050 553 8673 tai sähköpostitse elise.pedersen@tampere.fi

Hakuaika päättyy 10.3.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja
http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa kulttuuripalvelupäällikkö Elise Pedersen, puh, 050 553 8673 tai sähköpostitse elise.pedersen@tampere.fi

Tampereen kaupunki / Kulttuuripalvelut
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Yksikön esittelyteksti lisätään Rekrytointipalveluissa.

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka