test
Koordinaattori / Liikunta- ja nuorisoyksikkö - Tampereen kaupunki

Nuorisopalvelut ovat mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kouluilla ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoavat lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään mm. avointa tilatoimintaa, kulttuurisen työn eri muotoja, kouluyhteistyötä, jalkautuvaa työtä sekä retkiä ja leirejä.
Nuorisopalveluilla on käytössään 11 toimipistettä eri puolilla kaupunkia.

Haemme nyt palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen koordinaattoria 15.12.2021 alkaen.

Koordinaattori toimii Liikunta- ja nuorisoyksikössä ohjaushenkilöstön lähiesimiehenä, vastuualueinaan eri kaupunginosissa järjestetty nuorisotila- ja ohjaustoiminta. Koordinaattori toimii myös ammattialansa asiantuntijaroolissa erilaisissa kehitys- ja suunnittelutyöryhmissä. Koordinaattori on lisäksi jäsenenä nuorisopalveluiden esimies- ja kehitystiimeissä. Työssä tarvitaan erittäin hyviä sosiaalisia taitoja, ulospäinsuuntautunutta itsenäistä työotetta ja monipuolisia valmiuksia kouluttamis- ja esiintymistehtäviin. Onnistuaksesi tässä tehtävässä tarvitset valmiuksia esimiestyöhön, kykyä yksilö- että ryhmämuotoiseen työntekijäohjaukseen työtehtäviin liittyen sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja yleisimpiin käytössä olevien toimistojärjestelmien hallintaa tai haltuunottokykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva AMK-tasoinen tutkinto tai aiempi soveltuva opistotasoinen tutkinto.

Tehtävä on osin liikkuvaa ja edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Eduksi katsotaan aiempi esimiestyökokemus, ohjaus- ja verkostotyökokemus sekä toiminta-alueen tuntemus.

Ammattilaisista koostuva idearikas työyhteisö inspiroi sinua nauttimaan uusista haasteista ja kehittämään itseäsi. Tule kehittämään nuorten Tamperetta mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Tärkeintä on, että tunnet ylpeyttä siitä, mitä teet. Niin mekin!

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava koordinaattori Antti Heinonen, p.050 3213051, ma-pe klo 08.30-15.30. antti.heinonen(at)tampere.fi

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava koordinaattori Antti Heinonen, p.050 3213051, ma-pe klo 08.30-15.30. antti.heinonen(at)tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Liikunta- ja nuorisoyksikkö

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat