test
Koordinaattori / Sähköiset palvelut, Työllisyys- ja kasvupalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme sähköisten palvelujen koordinaattoria Ohjaamoon määräaikaiseen toimeen. Työn aloitus sopimuksen mukaan jatkuen 30.6.2023 asti.

Koordinaattorin tehtävänä on kehittää nuorille suunnattujen palvelujen digitalisointia ja toimivia asiointikanavia. Hän on mukana valtakunnallisen ohjaustaverkossa.fi-palvelun käyttöönottopilotin suunnittelussa ja vastaa Tampereen osalta sen jalkauttamisesta. Tehtävään sisältyy Digitaalinen HUB -hankkeen valmistelutehtäviä ja osallistuminen jatkuvan oppimisen digitaalisten palveluratkaisujen hankkeen verkostotyöhön. Koordinaattori varmistaa, että kokonaisarkkitehtuurinen näkökulma toteutuu palveluiden kehittämisessä. Lisäksi hän osallistuu sähköiseen markkinointiin ja viestintään.

Arvostamme vahvaa verkostotyön osaamista ja kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia sekä erilaisiin ICT-palveluratkaisuihin liittyviä kokonaisuuksia. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset myönteistä suhtautumista kehittämiseen, itseohjautuvaa työotetta ja hyvää yhteistyökykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi katsotaan kokemus sähköisten palvelujen kehittämistyöstä ja asiakasrajapinnassa tapahtuvasta kehittämistoiminnasta sekä englannin kielen taito.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Ilkka Peltomaa, puh. 044 431 4522 tai palvelupäällikkö Tommi Eskonen, puh. 050 361 1052. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 21.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Ilkka Peltomaa, puh. 044 431 4522 tai palvelupäällikkö Tommi Eskonen, puh. 050 361 1052. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue, Työllisyys- ja kasvupalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat