Skip to main content
test
Koordinator för hemmasittare - Kauniaisten kaupunki

Vi söker dig som har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål och mående genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du en entreprenör, kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter.
Som person är du också flexibel då vi arbetar i en föränderlig bransch där kraven och önskemålen kan skifta beroende på uppdrag. Du lyssnar och är mottaglig för eleverna och anpassar dig till situationen. Du är strukturerad där du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har god samarbetsförmåga där du arbetar bra med andra människor, du är lyhörd och smidig.
Vi förutsätter en lämplig behörighet eller att du jobbat med elever i sjukhusskola.


Vi förutsätter lärarbehörighet i enlighet med förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Catharina Sunesdotter
catharina.sunesdotter@edu.grankulla.fi
tel. 050-4148305

Lär dig mer om oss

Grankulla stad, Sivistystoimi, Svenskspråkig undervisning

Hagelstamska skolan har ca 340 elever och 48 i personalen. Vår verksamhet bygger på Delaktighet, Ansvar, Respekt och Engagemang, DARE. Vår värdegrund genomsyrar vår dagliga verksamhet med plats för mångfald av åsikter, tankar, känslor och frågor. Arbetsmiljön är trygg och öppen. Vi satsar på positiv pedagogik och kooperativt lärande. Vår verksamhet bygger på engagemang, nyfikenhet och att jobba tillsammans.


Adress: Västra skolstogen 1-3, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat