Koordinator för näringslivstjänster - Loviisan kaupunki

Lovisa stad söker en

KOORDINATOR FÖR NÄRINGSLIVSTJÄNSTER

till fast anställning enligt överenskommelse.

Lovisa stad söker en koordinator för näringslivstjänster till ordinarie anställning. Koordinatorn för näringslivstjänster hjälper med beredning av näringsärenden, turismärenden, upprättande av dokument och förslag och samarbete med företagarna. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är utvecklings- och samarbetsuppgifter som anknyter till kollektivtrafiken. I uppgiften som koordinatorn för näringslivstjänster ingår också assistering av direktören för centralen för näringsliv och infrastruktur, statistikföring, genomförande av enkäter, regionalt samarbete och samarbete med intressegrupperna, utredningar av olika slags, marknadsföring av företagsmiljön och kommunikation, ansökningar och övriga uppdrag.

Behörighetskravet för koordinatorn för näringslivstjänster är en lämplig högskoleexamen. Av den sökande krävs kunskaper i grundprogrammen och organiseringsförmåga. Som merit räknar vi kunnande inom kommunbranschen och kännedom om kollektivtrafiken. Av den sökande kräver vi goda muntliga och skriftliga färdigheter i det ena inhemska språket och tillräckliga färdigheter i det andra inhemska språket. Vi stöder den som blir vald i att lära sig det andra inhemska språket.

Vi värdesätter ett aktivt grepp och aktiva samarbetsfärdigheter, goda interaktionsfärdigheter och ett starkt utvecklingsgrepp. För att framgångsrikt sköta uppgiften krävs aktivitet, förmåga att tillägna sig nytt och initiativförmåga.

Vi erbjuder dig en intressant och utmanande utsiktsplats inom utveckling av näringslivstjänster i ett trevligt och yrkeskunnigt arbetskollektiv.

Arbetet börjar enligt överenskommelse. Lönesättningen bestäms enligt AKTA och den uppgiftsrelaterade lönen är 3 100 euro i månaden. I uppgiften tillämpas en prövotid på 6 månader.

Skicka in din elektroniska ansökan via länken på adressen www.loviisa.fi/sv/lediga-arbetsplatser/ senast 26.9.2021 klockan 23.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information ges av direktören för centralen för näringsliv och infrastruktur Sari Paljakka, tfn 040 630 28 11, e-post sari.paljakka@loviisa.fi

Lär dig mer om oss

Lovisa stad

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat