Korkeakouluharjoittelija - Kirkkonummen kunta

Korkeakouluharjoittelija - Kirkkonummen kunta

Kaavoitus- ja liikennejärjestelmäpalvelut tarjoavat työpaikan korkeakouluharjoittelijalle. Työhön kuuluu erilaiset kaavoituksen prosesseihin liittyvät tehtävät. Työn on luonteeltaan itsenäistä ja hakijalta edellytetään toimisto-ohjelmien osaamista (mm. Office 365 ja Adobe). Lisäksi eduksi katsotaan hyvät kirjalliset taidot.
Työjakson pituus enintään 2 kk ajanjaksolla 3.6. - 15.8.2019. Kirkkonummi kuuluu HSL-alueeseen. Kuukausipalkka on 2000 €. Työntekijällä on oikeus hankkia ruokakuponkeja hintaa á 6,05 €.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti opinto- ja työtodistuksineen 23.5. klo 12.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi. (työavain 233052)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antaa kaavoitusarkkitehti Seppo Mäkinen, puh. 040 538 9587, s-posti seppo.makinen@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, kuntatekniikan toimiala, maankäytön tulosalue, kaavoitus- ja liikennejärjestelmäpalvelut
Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja se kuuluu HSL-alueeseen. HINKU-kuntana Kirkkonummi edistää toiminnallaan kasvihuonepäästöjen vähentämistä. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista, joista kuntatekniikan toimialalla noin 250. Kuntatekniikassa on meneillään useita mielenkiintoisia suunnitteluhankkeita ja henkilökunnan osaamista kehitetään jatkuvasti.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan