Skip to main content
test
Korkeakouluharjoittelija - Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin konsernipalveluiden toimiala etsii monialaiseen elinvoimatiimiin korkeakouluharjoittelijaa kesäksi 2023.

Elinvoimajohtaja tiimeineen vastaa elinvoiman ja työllisyyden kokonaisuudesta sekä kaupungin strategiaan liittyvistä valmistelu-, toimeenpano- ja seurantatehtävistä. Tiimin tehtäviin kuuluvat myös edunvalvonta, sidosryhmätyö kuten elinkeinoelämä- ja kuntayhteistyö, kansainväliset asiat, kaupungin hanketoiminnan koordinointi sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen.

Harjoittelijan tehtävät tulevat koostumaan elinvoiman kehittämisen avustavista tehtävistä. Edellytämme hakijalta tietojen käsittely- ja hakuvalmiuksia sekä kiinnostusta yhteiskunnalliseen kehittämiseen. Sopiva koulutustausta voi olla esim. yhteiskuntatieteellinen, taloustieteellinen. Tehtävä vaatii lisäksi itsenäistä työotetta, sekä mm. tiedonhaussa ja raportoinnissa tarvittavaa kielitaitoa. Etsimme korkeakouluopiskelijaa ja pidämme kokemustakin tärkeämpänä työnhakijan motivaatiota

Työ alkaa huhti-toukokuussa tai muuna sovittuna ajankohtana ja kestää 3 kk.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika alkaa 17.1.2023 klo 8 ja päättyy 17.2.2023 klo 15.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot Elinvoimajohtaja Ding Ma, ding.ma@lappeenranta.fi p. 040 6604 015

Lisätietoja

Konsernipalvelut

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat