Skip to main content
test
Korkeakouluharjoittelija kirjastoon - Nokian kaupunki

Haemme Nokian kirjastopalveluihin korkeakouluharjoittelijaa kesäksi 2024 (3 kk)

Pääset tutustumaan monipuolisesti Nokian kirjastojen toimintaan. Harjoitteluun kuuluu kirjaston päivittäisiä perustehtäviä kuten asiakaspalvelua, laiteopastuksia sekä aineiston käsittelyyn liittyviä työtehtäviä. Pääset osallistumaan mielenkiintosi mukaan esimerkiksi kirjaston tapahtumatuotantoon ja aktiivisten kirjastopalvelujen järjestämiseen sekä viestintään. Otamme huomioon harjoittelun suunnittelussa kiinnostuksen kohteesi sekä kirjastotyön sisällöt, joissa haluaisit vahvistaa osaamistasi.

Arvostamme iloista asiakaspalveluasennetta, kykyä kohdata erilaisia asiakkaita, hyviä esiintymis-, viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta.

Työaika on 36,25 h/viikko. Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkka on 1 400 €/kk. Harjoittelun edellytyksenä on täysi harjoittelutuki korkeakoulusta.

Työ alkaa viimeistään 3.6.2024.

Tarjoamme sinulle: Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa voit käyttää omia vahvuuksiasi ja osaamistasi. Työpisteesi on uudessa, upeassa Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa. Tänne on helppo ja nopea tulla lähijunalla tai bussilla. Olet tervetullut osaksi nokialaisuutta ja mukavaa työyhteisömme.

Hakemukset ma 15.4.2024 klo 12 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi Hakemukseen liitetään selvitykset hakijan opinnoista ja työkokemuksesta (CV).

Haastatteluja pidetään jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.nokiankaupunki.fi/vapaa-aika/kirjasto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö Marjo Soininen, 050 395 6251, etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Kirjasto- ja kulttuuripalvelut

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Nokian kaupungilla työskentelee noin 1300 eri alojen ammattilaista Kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa on mahdollista vaikuttaa ja kehittää kuntalaisille tarjottavia palveluita. Meillä töissä viihdytään ja voidaan hyvin: jopa neljä viidestä työntekijästä olisi valmiita suosittelemaan ystävälleen Nokian kaupunkia työnantajana. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja tarjoaa monipuolisia työsuhde-etuja. Meillä työstä syntyy iloa – niin työntekijälle kuin koko yhteisölle.


Osoite: Härkitie 6, 37100 Nokia
Nokian kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat