Korkeakouluharjoittelija, tilapalvelut - Sosiaali- ja terveystoimiala

Etsimme sosiaali- ja terveystoimialan tilapalveluihin korkeakouluharjoittelijaa toteuttamaan selvityksen ilmastoviisaasta ja kustannustehokkaasta tilankäytöstä sosiaali- ja terveystoimialalla. Selvityksen tavoitteena on havainnollistaa toimialan käytössä olevien tilojen, vajaakäytöllä olevien tilojen sekä hankittavien lisätilojen ilmasto- ja kustannusvaikutuksia.

Työskentelet harjoittelijana osana tilapalveluiden moniammatillista ja kehittämismyönteistä asiantuntijajoukkoa. Työssä pääset tutustumaan sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöön sekä edistämään kaupungin toimitilastrategiaa ja hiilineutraalia Helsinkiä.

Harjoittelu alkaa 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on 3 kuukautta. Harjoittelun jälkeen on mahdollista tehdä opinnäytetyö selvityksen perusteella valittavasta aiheesta. Teemme monipaikkaista työtä, johon kuuluu yhtenä osa-alueena etätyö. Työpaikka sijaitsee Kallion virastotalossa.

Harjoittelijan tulee opiskella ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi ylempää ammattikorkeakoulututkintoa opiskelevalla on oltava vähintään kaksi vuotta työkokemusta opiskelualaltaan.

Odotamme harjoittelijalta energia- ja/tai ympäristötekniikan tai vastaavan alan opintoja, kiinnostusta tiloja ja sosiaali- ja terveystoimialaa kohtaan sekä analyyttistä ja itsenäistä työskentelyotetta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Hallinto, Tilapalvelut
  • TyöpaikkaMääräaikainenHarjoittelu
  • SOTE-04-129-21
  • 15.11.2021 - 14.2.2022
  • 1654 €/kk
  • 13.10.2021 - 29.10.2021 15:00
  • HelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat arkkitehti Anne Jaakkola (anne.jaakkola@hel.fi) ja ympäristöasiantuntija Annukka Kokkonen (annukka.kokkonen@hel.fi). Merkitse sähköpostin aiheeksi Harjoittelija.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Hallinto, Tilapalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Toinen linja 4A, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat