Skip to main content
test

Kiinnostaako sinua Turun kaupungin tapahtumapalveluiden toiminta ja haluatko kehittää osaamistasi monipuolisesti projektityössä? Omaatko hyvät organisointi taidot, yhdistettynä omatoimiseen ja reippaaseen asenteeseen? Oletko kiinnostunut tapahtumaviestinnästä ja tapahtumatuotannosta? Jos vastasit kyllä, niin olet etsimämme henkilö. Haemme Turun kaupungin tapahtumapalveluihin yhteensä kolmea tapahtumaharjoittelijaa toteuttamaan Turun päivä -tapahtumaa yhdessä tapahtuman vastaavan tuottajan kanssa. Turun päivä on 18.9.2022 järjestettävä koko kaupungin juhlapäivä, jonka juhlintaan kuuluu lähes 100 tapahtumaa.

Korkeakouluharjoittelija auttaa Turun päivän vastaavaa tuottajaa tapahtuman suunnitellussa ja toteuttamisessa. Turun päivän tuotannossa tapahtumaharjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. yhteydenpito tapahtuman yhteistyökumppaneihin, viestintää ja markkinointia, lupa-asioiden hoitamista viranomaistahojen kanssa sekä tapahtuman internet-sivujen, Turkukalenterin ja somesivujen päivittämistä. Turun päivän tiimi koordinoi Turun päivän tapahtumat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, tuottaa toritapahtuman ja viestii tapahtumasta sidosryhmille ja tapahtumakävijöille.

Tapahtumaharjoittelija osallistuu myös tapahtuman ohjelman suunnitteluun ja pääsee tutustumaan Turun tapahtumapalveluiden muuhun toimintaan. Harjoittelu kestää kolme kuukautta, 27.7.-26.10.2022.

https://www.turku.fi/turunpaiva

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi luetaan hyvä suomen, ruotsin ja englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen, hyvä tietotekninen osaaminen ja some-osaaminen, sekä kokemus tapahtumien järjestämisestä.

Tarkastamme opintorekisteriotteen haastattelutilanteessa.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/turunpaiva
https://www.turku.fi/uutinen/2021-09-17_turun-tekijat-eevin-uteliaisuus-aiheutti-meille-kaikkien-aikojen-parhaan-turun

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eevi Rannikko
Tapahtumasuunnittelija Turun kaupunki
Vastaava tuottaja Turun päivä & Jokisataman avajaiset
eevi.rannikko@turku.fi
+ 358 40 1844 257
Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Vapaa-aika -palvelukokonaisuus, Järjestämistoiminto, VAPA, Vetovoima- ja tapahtumavastuualue

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat