Korkeakoulukuraattori - Savonia-ammattikorkeakoulu

Korkeakoulukuraattori - Savonia-ammattikorkeakoulu

Haemme korkeakoulukuraattoria Savonia-ammattikorkeakouluun. Korkeakoulukuraattori toimii sosiaalipedagogisen toiminnan, opiskeluhyvinvoinnin edistämisen, varhaisen tuen ja opintososiaalisten asioiden asiantuntijana korkeakoulupalveluissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.9.2019.

Korkeakoulukuraattorin tehtävänä on opiskelijoiden kanssa tehtävä asiakastyö sekä yhteistyö ohjaus- ja muun henkilöstön sekä opiskelijaterveydenhuollon, eri viranomaisten, palveluntuottajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Korkeakoulukuraattori toimii myös ammattikorkeakoulun opiskelijahyvinvointityöryhmissä ja muissa opiskeluhyvinvoinnin edistämiseen liittyvissä kehittämistyöryhmissä.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä yhdessä savonialaisten kanssa. Työskentelemme kansainvälisessä toimintaympäristössä ja teemme yhteistyötä työelämän kanssa.

Edellytämme Sinulta
- soveltuvaa alan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa
- korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointiin liittyvän palveluverkoston tuntemusta
- vahvaa sosiaalipedagogista osaamista
- kokemusta erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelystä
- sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista.

Odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä intoa ja rohkeutta kehittämistyöhön. Katsomme eduksi näytöt kehittämis- ja projektiosaamisesta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaisesti.

Hae tehtävään lähettämällä sähköinen hakemus Kuntarekry -palvelussa.

Lisätietoja

http://www.savonia.fi

Kehittämispäällikkö Esa Viklund, puh. 044 785 5004, esa.viklund@savonia.fi sekä koordinoiva opinto-ohjaaja Pirjo Venhovaara, puh. 044 785 5009, pirjo.venhovaara@savonia.fi

Korkeakoulupalvelut
Osoite: Microkatu 1, 70200 Kuopio

Meillä Savoniassa on yhteiset arvot (rohkeus, yhteisöllisyys, vaikuttavuus ja luotettavuus), joihin toimintamme perustuu. Savoniassa työskentelet osana osaavaa tiimiä ja esimiestyössä painotamme arjen työssä annettavaa tukea. Meillä ihmiset haluavat tehdä parhaansa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Työhyvinvointi näkyy mielekkäinä työtehtävinä ja erilaisina virkistystapahtumina. Lisäksi henkilöstöllä on käytössä e-passit ja palkisemme työntekijöitä ja tiimejä onnistumisista säännöllisesti.
Savonia on savuton työnantaja, joka panostaa myös kestävään kehitykseen ja esteettömyyteen niin opiskelussa kuin työnteossakin.
Savoniassa sinulla on mahdollisuus työskennellä eripituisia aikoja ulkomailla kansainvälisessä vaihdossa. Savonian henkilöstö tekee aktiivisesti myös verkostoyhteistyötä Suomessa ja ulkomailla.

Tutustu työnantajaan