Koronarokottaja

Tule mukaan tekemään merkityksellistä ja tärkeää työtä koronarokotusten parissa!

Haemme koronarokotustiimiimme lisää sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Voit tehdä työtä joko kokopäiväisesti tai tuntityönä, miten Sinulle parhaiten sopii. Rokottajana voit toimia myös, jos olet suorittanut vähintään 140 opintopistettä sairaanhoitajaopinnoistasi. Työtehtäviisi kuuluu rokottaminen, kirjaaminen, rokotettujen valvonta, rokotteen sekoittaminen ja rokotuksen ajanvaraus.

Koronarokotuspisteitä on tällä hetkellä Nummelassa, Vihdissä ja Karkkilassa. Rokotuspisteet ovat pääosin auki klo 8-16. Koronarokotustoiminnan ennakoimaton luonne huomioiden (rokotemäärien vaihtelu ja muutokset) työnkuvaan voi kuulua myös muita sairaanhoitajan / terveydenhoitajan työtehtäviä Karviaisen toiminta-alueella. Työhön perehtymistä helpottaa Pegasos- potilastietojärjestelmän osaaminen. Tarjoamme mahtavan tiimin ja hyvän perehdytyksen tehtäviin.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan/terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa suoritettua kansallista lääkelupaa (LOVE) rokotusosioineen sekä voimassa olevaa sote-ammattikorttia. Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja.

Toivomme Sinulta ennen kaikkea positiivista palveluasennetta, kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin ja sopeutumista reippaaseen työtahtiin.
Työn kesto: aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, tarve jatkuu 31.12.2021 asti.

Tehtäväkohtainen palkka on 2629,73 € / kk. Työaikamuotona on yleistyöaika, johon kuuluu puolen tunnin pituinen ruokatauko, joka on omaa aikaa, viikkotyöaika on 38.15 tuntia. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Karviainen on savuton työnantaja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi pikimmiten kuntarekry.fi:n kautta, työavain 378887. Hakumme on jatkuva ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ennen lopullista valintapäätöstä sovitaan tapaaminen Nummelan terveysasemalle Nummenselkä 2. 03100 Nummela, jossa tarkistetaan henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

https://karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avovastaanottojen osastonhoitaja Ritva Räikkönen, ritva.raikkonen@karviainen.fi, p. 09 4258 2352.

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Terveyspalvelut, Terveyspalvelukeskus, Lääkärin/hoitajan vastaanotto

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.


Osoite: Nummenselkä 2, 03100 Nummela
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat