Koronarokottajia - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö palkkaa terveydenhoitajia ja sairaanhoitajia, jotka haluavat tulla keikkailemaan Covid19 rokotusten merkeissä.

Onko sinulla LOVe (lääkehoidonosaamisen kurssi) ja rokotuslupa suoritettuna? Silloin olet oikea henkilö, jota haemme! Rokotusluvan voi suorittaa myös meillä.

Riippuen kuinka paljon terveydenhuolto saa rokotteita, rokotamme päivisin, iltaisin ja viikonloppusisin.

Eduksi katsotaan riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme henkilöiltä tartuntalain §48 mukaista rokotesuojaa. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Tutustu työnantajaan

Soita tai lähetä sähköpostia, kerron mielelläni enemmän!
vt. Hoitotyönpäällikkö Janette Sundqvist puh. 0404885503 janette.sundqvist@parainen.fi
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 342938. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Kirsi Lehtikankare, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 31.5.2021 klo 12:00.

Paraisten kaupunki, Terveydenhuolto Terveyskeskus
Osoite: Vapparintie 15, 21600 Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.

Sinulle suositellut työpaikat