test
KORONATARTUNTOJEN JÄLJITTÄJÄ, Keusoten Infektio- ja tartuntatautiyksikkö - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule mukaan mukavaan joukkoomme!

Työ on puhelimessa tapahtuvaa asiakaspalvelutyötä, eikä sisällä lähivastaanottokontakteja. Tartunnanjäljitystiimissä työskentelee lääkäri, sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä toimistotyöntekijöitä. Teemme tiivistä yhteistyötä, ja meillä työntekijät viihtyvät. Olemme saaneet kiitettävää palautettatyöilmapiiristä ja hyvästä yhteishengestä!

Keusoten koronajäljityksen toimipiste sijaitsee Kellokosken terveysasemalla. Työskentelemme viikon jokaisena päivänä. Kun olet oppinut työn, on myös osittainen etätyö mahdollista hybridimallin mukaisesti.Terveysaseman tiloissa käytämme muiden kanssa samoissa tiloissa työskennellessä kirurgista suu-nenäsuojainta.

Voit olla sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, lähihoitaja tai alan opiskelija, kunhan olet täysi-ikäinen. Meillä on asiakaspalvelutyötä tarjolla myös muille ammattilaisille.Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen osaamista, it-taitoja,paineensietokykyä, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.Tarvittaessa käytämme tulkkipalveluita. Voimassa oleva sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikortti nopeuttaa työn aloittamista sote-ammattilaisilla. Toivomme Office 365-osaamista, muihin tarvittaviin tieto- ja potilastietojärjestelmiin saat meiltä hyvän perehdytyksen.

Tarjoamme hyvän huumorintajun omaavan työyhteisön, jossa autamme toinen toisiamme. Saat myösperehdytyksen ja hyvät ohjeet työhön. Joustavan työvuorosuunnittelun avulla olemme pystyneet toteuttamaan työvuorotoiveita hyvin.

Lisätietoja antaa koordinoiva hygienia- ja tartuntatautihoitaja Hanna Hyytiäinen, puh. 050 497 0735 (ma-to 15-16.00), hanna.hyytiainen@keusote.fi .

Hakuaika päättyy 2.12.2021 klo 14.00.

  • Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana.
  • Tutustu kotisivujemme kautta rekrytointi käytänteihin, että vaadittaviin tehtäväkohtaisiin lupiin
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat