Kortare vikariat i Kristinestad - Kristiinankaupunki

Är du intresserad av att göra kortare vikariat inom t.ex. dagvård, utbildning, äldreomsorg, hemvård, städservice eller kosthåll. Lämna in en öppen ansökan till vikariat där du berättar om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med. Vi kontaktar dig om vi har något lämpligt vikariat att erbjuda.

Mer om arbetsgivaren

Den rekryterande förmannen tar kontakt

Kristinestad
Adress: PB 13, 64101 Kristiinankaupunki

Kristinestad är en trygg, trivsam och flerspråkig ort att bo och arbeta på. Här finns en havsnära natur, levande landsbygd och mångsidiga möjligheter till fritidssysselsättning. Kristinestad skapar förutsättningar för ett högklassigt boende och livskvalitet. Kristinestad är Finlands första Cittaslow-stad.

Kristinestads stad har 480 anställda inom olika branscher som kontinuerligt vill utveckla stadens service och verksamhetssätt. I egenskap av arbetsgivare vill staden bl.a. satsa på att utveckla personalens kompetens och personalens välbefinnande. Av personalen arbetar 48 % inom vården, 36 % inom utbildningen, 12 % inom tekniska sektorn och 4 % inom den allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig och förvaltningsspråket är svenska. Kristinestad är en rökfri arbetsplats.