Korttidsvikariat i daghem - Kirkkonummen kunta

Korttidsvikariat i daghem - Kirkkonummen kunta

Vi erbjuder korttidsvikariat inom småbarnspedagogiken som barnskötare och barnträdgårdslärare i daghem och inom förskoleundervisningen. Genom kortare vikariat har du en god möjlighet att senare också få längre vikariat.

Vi erbjuder vikariat i följande daghem
- Hommas daghem och förskola
- Prästgårdsbackens daghem och förskola
- Sjökulla daghem och förskola

Behörighetskraven följer förordningarna om behörighetskraven för befattningarna i fråga. Men även formellt obehöriga sökande kan beaktas när vikariat tillsätts. Vi förutsätter dock att vikarien har fyllt 18 år, är en pigg, aktiv och ansvarstagande vuxen. Vikarien behöver också vara villig att anpassa sig till nya situationer och arbetsplatser.

Om du är intresserad av ett vikariat hos oss, registrera dig i vårt vikarieregister genom att fylla i en ansökan via länken ”sök arbetsplats”. Om du är intresserad av arbete i någon specifik enhet, skriv in detta i rutan för tilläggsuppgifter.

När du skickat din ansökan, kontaktas du angående en intervjutid. Till intervjun önskar vi att du har med dig identitetsbevis samt arbets- och examensintyg i original. Studerande bör ha registerutdrag över genomförda studier. Den sökande ska dessutom visa upp ett gällande brottsregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Om du redan gör vikariat hos oss utanför registret, bör du registrera dig som vikarie så att dina uppgifter finns i registret.

Läs mer

https://www.kyrkslatt.fi/daghem

För ytterligare information se https://www.kyrkslatt.fi/daghem eller ta direkt kontakt med de svenska daghemmens föreståndare:
Hommas daghem: Tina Stjernberg 040-8390472
Prästgårdsbackens daghem: Susanne Fagerström 040-5550257
Sjökulla daghem: Catrine Nordström 050-3106908
Välkommen!

Kyrkslätts kommun
Adress: Ervastvägen 2, 3 vån, Kyrkslätt

Kyrkslätt är en tvåspråkig, växande och aktiv kommun i huvudstadsregionen med över 39 000 invånare. Inom kommunen arbetar ungefär 2 300 personer. Kyrkslätts kommun är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren