Korttidsvikariat inom småbarnspedagogiken - Kirkkonummen kunta

Korttidsvikariat inom småbarnspedagogiken - Kirkkonummen kunta

Vi erbjuder korttidsvikariat inom småbarnspedagogiken som barnskötare och lärare inom småbarnspedagogik i daghem och inom förskoleundervisningen. Genom kortare vikariat har du en god möjlighet att senare också få längre vikariat.

Vi erbjuder vikariat i följande daghem
- Hommas daghem och förskola
- Prästgårdsbackens daghem och förskola
- Sjökulla daghem och förskola

För korttidsvikariat beaktas både behöriga och obehöriga sökande. Vi förutsätter dock att vikarien har fyllt 18 år, är en pigg, aktiv och ansvarstagande vuxen. Vikarien behöver också vara villig att anpassa sig till nya situationer och arbetsplatser.

Om du är intresserad av vikariat hos oss, dvs fungera som inhoppare nu och då, när det finns behov och när det passar dig, registrera dig i vårt vikarieregister genom att fylla i en ansökan via länken - sök arbetsplats. Om du är intresserad av arbete i någon specifik enhet, skriv in detta i rutan för tilläggsuppgifter. Berätta gärna också om din nuvarande situation och hurudana vikariat som skulle passa dig bra t.ex. i fråga om tidpunkt, läge och klockslag.

När du skickat din ansökan, kontaktas du angående en intervjutid. Till intervjun önskar vi att du har med dig identitetsbevis samt arbets- och examensintyg i original. Studerande bör ha registerutdrag över genomförda studier. Den sökande ska dessutom visa upp ett gällande brottsregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Om du redan gör vikariat hos oss utanför registret, bör du registrera dig som vikarie så att dina uppgifter finns i registret för framtida behov.

Läs mer

http://www.kyrkslatt.fi

Mer om arbetsgivaren

Hommas daghem och förskola - daghemsföreståndare Tina Stjernberg 040 839 0472
Prästgårdsbackens daghem och förskola - daghemsföreståndare Susanne Fagerström 040 555 0257
Sjökulla daghem och förskola - daghemsföreståndare Catrine Nordström 050 310 6908

Kirkkonummen kunta, SIVISTYSTOIMEN TOIMIALA, Päivähoito, Ruotsinkielinen päivähoito
Adress: Ervastvägen 2, 02401 Kirkkonummi