Skip to main content
test
Koti- ja laitoshoidon ylilääkärin virka - Nokian kaupunki

Nokialla syntyy uutta ja kehitetään vanhaa

Etsimme joukkoomme innostunutta ja aktiivista geriatrikollegaa koti- ja laitoshoidon ylilääkärin virkaan.

Tule Nokialle työskentelemään monipuolisesti vanhustenhoidossa, jossa pääset laaja-alaisesti hyödyntämään geriatrista osaamistasi. Työtehtäviin kuuluu osastotoiminnan, kotisairaalan sekä kotihoidon ja ikäihmisten tehostetun palveluasumisen sekä muistipoliklinikan kehittäminen ja koordinointi. Uusiin Hyvinvointikeskuksen tiloihin pääsemme muuttamaan kesällä 2023.

Koti- ja laitoshoidon ylilääkäri toimii kotihoidossa ja osastoilla työskentelevien lääkäreiden lähiesimiehenä. Kotihoidon lääkärin ja osastonlääkärin virka on täytetty.

Viran kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 § mukainen oikeus harjoittaa lääkärin ammattia Suomessa laillistettuna ammattihenkilönä sekä oikeus toimia geriatrian erikoislääkärinä. Määräaikaisesti virkaan voidaan valita myös muun alan erikoislääkäri, jolla on riittävä kokemus vanhustenhoidosta. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on kilpailukykyinen. Lisäksi maksetaan paikallisen sopimuksen mukaiset suoritepalkkiot. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää Suomen Terveystalo Oy:n työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016 §48 ja 48a,) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä geriatri, johtava ylilääkäri Saana Eskola, puh. 044 486 1839 tai vt avohoidon ylilääkäri Johanna Rantanen, puh. 050 395 8879, sähköpostilla etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Vihnuskatu 3, 37150 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat