test
Kotiavustaja - Kolarin kunta

Kolari on vireä 4000 asukkaan kunta väylän varressa seitsemän tunturin sylissä. Täältä löydät kahdeksan vuodenaikaa, jotka jokainen tarjoavat omat erityislaatuiset elämyksensä.

Haemme kotihoitoon kotiavustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.2. - 30.9.2022.

Meille ikäihmiset ovat rakkaita ja läheisiä. Heidät hoidetaan yksilöllisesti, aikaa antaen ja tutuksi tullen. Tarvitsemme joukkoomme sinua sydämellinen, yhteistyökykyinen ja luotettava kotiavustaja. Meiltä saat mukavat työkaverit ja tiiviin työyhteisön pienen tiimin jäsenenä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus tai muu tehtävään soveltuva pätevyys. Työ on kaksivuorotyötä ja palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Rekrytointilisä on 100 €/kk kuuden kuukauden ajan. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne Helske, kotihoidon vastaava, puh. 040 489 5381, anne.helske@kolari.fi
Suvi Väisänen, vs. kotihoidon vastaava, puh. 040 489 5339, suvi.vaisanen@kolari.fi

Lisätietoja

Kolarin kunta, Perusturvapalvelut, Kotihoito

Tervetuloa työskentelemään monialaiseen ammattilaisten yhteisöön. Asiakkaiden välitön, joustava ja koko ajan kehittyvä palveleminen on Kolarin kunnassa tehtävän työn tärkein päämäärä. Kolarin kunta välittää ammattilaisistaan ja tarjoaa työntekijöille muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun. Kolarin kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Isopalontie 2, 95900 Kolari
Kolarin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat