Skip to main content
test
Kotiavustaja/hoitaja, sijaisuus, kotihoito Pohjola - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Kotihoidon tavoitteena on, että turkulaiset ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat voivat asua omissa kodeissaan riittävän hoidon ja hoivan turvin niin pitkään kuin se heidän toimintakykynsä huomioiden on mahdollista ja turvallista. Kotihoidossa palvelut perustuvat asiakkaan tarpeeseen, yksilöllisesti määritellyn palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Työssä kunnioitetaan asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja edistetään oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään ja itseä sekä hoitoa koskevaan päätöksen tekoon. Yhteistyö asiakkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä.

Hoitajan työ kotihoidossa on laaja-alaista ja monipuolista. Hoitajan tehtävässä työskennellään ja liikutaan erilaisissa ympäristöissä asiakaskäynneillä ja asiakaskäyntien välillä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus. Työ sopii hyvin hoitoalan opiskelijalle tai muuten alasta kiinnostuneelle. Työn aloitus ja lopetusajankohdasta voidaan sopia.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 a §:n mukainen suoja.

Hakijalta edellytetään hyviä ryhmätyö-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Lisäksi hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Eduksi luetaan kiinnostus vanhustyöhön ja ajokortti

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa saat kokeneiden ja osaavien työkavereiden tuen ja avun. Meillä saat osaamisesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen, aiempaa osaamista ei tarvita sekä juuri remontoidut hyvät toimitilat jossa ilmaiset parkkipaikat.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Sanni Pullinen p. 050 552 9223, sanni.pullinen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito, Kotihoito Pohjola

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Ruohonpääntie 27, 20300 Turku

Sinulle suositellut työpaikat