Skip to main content
test

Kiinnostaisiko sinua kesätyö kotiavustajana Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa KOTIHOITOON kesäsijaiseksi!

Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Työkohteita on eri puolilla kaupunkia.

Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

-Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
-Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
-Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Kotihoidossa järjestämme asiakkaiden toimintakyvyn tuen niin, että kotona eläminen on turvallista ja mielekästä. Huolehdimme asiakkaan kotona perushoidosta, sairaanhoidollisista toimenpiteistä ja lääkkeistä.

Odotamme asiakaslähtöistä ja vanhuksia kunnioittavaa toimintatapaa. Arvostamme myös osaamista muistisairaiden asiakkaiden parissa työskentelyssä.

Tavallinen työpäiväsi sisältää:
- asiakkaan perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoitoa ja ruokailussa avustamista
- kodinhoidollisia tehtäviä
- kuntoutumisen tukemista mm. ulkoilua yhdessä asiakkaan kanssa
- kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään
- yhteistyötä oman tiimin ja muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa
- työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa. Kotiavustajan työtehtävät painottuvat aamuvuoroihin.

Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä. Asiakkaiden väliset matkat liikumme kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä, lähipalvelualueesta riippuen. Käytössämme on myös sähköpyöriä.


MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.


MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai muu soveltuva koulutus (kotiavustajan- tai kotityöpalvelun tutkinto, kuntohoitaja, hieroja, hoiva-avustaja, laitoshuoltaja)
- Hoitoalan työ- tai harjoittelukokemusta
- Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Ruotsinkielentaito luetaan eduksi.


KUINKA HAET MEILLE?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sotekesa@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito

Työskentelemme Helsingissä kahdeksassa eri kotihoitoyksikössä, joissa toimii noin 70 lähipalvelualuetta.

Toiminta-alueita: - Etelässä Lauttasaari, Kruunuhaka, Töölö, Eira, Kamppi, Punavuori, Ruoholahti ja Jätkäsaari. - Keskisellä alueella Kallio, Käpylä, Sörnäinen, Alppila, Kalasatama, Itä-Pasila, Länsi-Pasila, Vallila, Arabianranta ja Koskela. - Idässä Kivikko, Kontula, Mellunmäki, Itäkeskus, Marjaniemi, Puotila, Puotinharju, Myllypuro ja Östersundom. - Kaakossa Herttoniemi, Kulosaari, Roihuvuori, Siilitie, Laajasalo, Jollas, Tammisalo, Vuosaari, Meri-Rastila, Rastila - Lounaisella alueella osa Etelä-Haagaa, Pikku-Huopalahti, Ruskeasuo, Meilahti, Niemenmäki, Laakso, Munkkiniemi ja Munkkivuori. - Lännessä Pitäjänmäki, Konala, osa Etelä-Haagaa, Pohjois-Haaga, Kannelmäki, Malminkartano, Maununneva, Honkasuo, Hakuninmaa ja Kuninkaantammi. - Koillisen alueella Pihlajamäki, Pukinmäki, Viikki, Puistola, Suutarila ja Jakomäki. - Pohjoisella alueella Malmi, Maunula, Oulunkylä ja Paloheinä.


Osoite: Kotihoidon toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat