Skip to main content
test
Kotiavustaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Etsimme gerontologisen sosiaalityön yksikköön luotettavia, vastuulliisia ja yhteistyökykyisiä omaishoidon kotiavustajia määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 30.5.2022 - 31.12.2022 tai aloitus sopimuksen mukaan.

Omaishoidon kotiavustajapalvelu on harkinnanvarainen tuki, joka on kohdennettu sitovaa omaishoitoa tekevälle omaishoitajalle. Palvelu mahdollistaa omaishoitajan omien asioiden hoitamisen ja virkistäytymisen. Omaishoidon kotiavustajan keskeisenä tehtävänä on omaishoitajan hoidossa olevasta asiakkaasta huolehtiminen tämän kotona, omaishoitajan poissa ollessa. Hän huolehtii turvallisesta ja virikkeellisestä yhdessäolosta hoidettavan kanssa. Työtehtävät ovat huolenpitotehtäviä, mm. avustamista ruokailussa, siirtymisissä, WC-käynneissä sekä ulkoilussa. Työ sisältää myös gerontologisen sosiaalityön asiakkaiden avustamista erilaisissa elämän tilanteissa.

Työ edellyttää monipuolisia arjen taitoja. Omaishoidon kotiavustajan on kyettävä toimimaan itsenäisesti toimintakyvyltään erilaisten ja erilaisissa elämäntilanteissa elävien asiakkaiden kanssa.

Kotiavustajalla tulee olla kyky kirjata asiakaskäynneistä asiakastietojärjestelmään.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti päiväsaikaan, mutta voi myös välillä olla iltatyötä.

Omaishoidon kotiavustajan kirjaamis- ja toimistotyöpiste sijaitsee omaishoidon toimintakeskuksen tiloissa.

Lähiesihenkilönä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Jätä hakemuksesi Helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto: Tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai muu soveltuva koulutus (kotiavustajan- tai kotityöpalvelututkinto, kuntohoitaja, hieroja, hoiva-avustaja, laitoshoitaja).

Suomen kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: ajantasaisia ensiaputaitoja ja kokemusta vanhusten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä luoda luottamuksellinen asiakassuhde.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Lännen palvelualue, Gerontologinen sosiaalityö, Idän gerontologinen sosiaalityö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-917-22
  • 30.5.2022 - 31.12.2022
  • 2007,79 €/kk
  • 4.5.2022 - 19.5.2022 16:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Camilla Sippola p.09 310 62327, camilla.sippola@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Lännen palvelualue, Gerontologinen sosiaalityö, Idän gerontologinen sosiaalityö
Osoite: Myllymatkantie 4, 00920 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat