Skip to main content
test
Kotihoidon esihenkilö / Kotihoito Kissanmaa - Tampereen kaupunki

Haemme kotihoidon esihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen Kissanmaan kotihoitoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kotihoidon esihenkilön tehtävänä on Kissanmaan lähipalvelualueen toiminnan organisointi, seuranta, arviointi ja kehittäminen, jolla mahdollistetaan asiakkaille hyvää ja laadukasta kotihoidon palvelua.
Lisäksi esihenkilö tekee yhteistyötä asiakkaiden ja heidän omaistensa, asiakasohjauksen, laitosten, viranomaisten sekä muiden palveluntuottajien ja kaupungin sisäisten yksiköiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan AMK tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Lisäksi edellytetään työkokemusta esihenkilötyöstä, hyvät yhteistyötaidot ja verkosto-osaamista sekä monipuolista tietoteknistä osaamista.

Eduksi luetaan hyvä stressinsietokyky, keskeneräisyyden sietäminen, muutoksen hallintakyky sekä laaja-alainen osaaminen.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481 (15-23.6.) tai palveluesimies Sirpa Haapalehto p. 050 301 0378 (27.6-29.6.).

Hakuaika päättyy 29.6.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kotihoito Kissanmaa

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat