test
Kotihoidon esihenkilö, Malminkartano 1 - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme kotihoidon esihenkilöä Kitarakujan toimipisteeseen 3.1.2022 alkaen. Mikäli sinulla on itsenäinen työote, positiivinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot laita hakemus tulemaan!

Kotihoidon esihenkilönä vastaat lähipalvelualueen asiakastyön johtamisesta ja kehittämisestä, henkilöstöhallinnosta ja osaamisen johtamisesta sekä talous- ja tietohallinnosta. Meillä on käytössä Lean-toimintamalli toiminnan kehittämisessä.

Tiimisi on 3.1.-1.6. Malminkartano 1 lähipalvelualue, tämän jälkeen joko Malminkartano 1 tai Kannelmäki 1 lähipalvelualue. Alueella on hoitajien vakansseja 25 kappaletta. Malminkartano hoitaa asiakkaita pääsääntöisesti Malminkartanon ja Kannelmäen alueella. Samassa toimipisteessä toimii kolme lähipalvelualuetta, joten kollegiaalinen tuki ja perehdytys tehtävään onnistuvat hyvin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Kelpoisuusehto:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään kokemusta esimiestyöstä ja kotihoidosta.

Luemme eduksi perehtymisen Lean-toimintamalliin.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-1881-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoitopäällikkö Jaana Heikkuri, jaana.heikkuri@hel.fi, p. 9310 46095

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Läntinen kotihoitoyksikkö, Malminkartano 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kitarakuja 4, 00420 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat