Skip to main content
test
Kotihoidon esihenkilön kesäsijaisuus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme Lännen palvelualueelle kotihoidon esihenkilöä 3 kuukautta kestävään vuosiloma sijaisuuteen ajalle 6.6-28.8.2022 (jousto mahdollisuutta aloituksessa ja lopetuksessa) Sijaisuus olisi kahdella eri lähipalvelualueella. Tehtäviin kuuluu mm. päivittäistyön johtaminen, henkilöstöresurssin suunnittelu, työn organisointi, palvelussuhdeasioiden hoito ja henkilöstön osaamisen varmistaminen sekä asiakastyön seuranta yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Helsingin kotihoidossa on käytössä Titania-työvuorosuunnittelujärjestelmä ja Apotti-asiakastietojärjestelmä.

Lännen esihenkilötiimimme on kokenut joukko ammattilaisia, meille on tärkeää, että sinulla on taitoa pitää monia lankoja yhtä aikaa käsissä usein kiireisessäkin työtahdissa. Etsimme positiivista ja myönteisesti asioihin suhtautuvaa henkilöä, ja jolla on myös kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn, muutosjohtamiseen ja haastavienkin asiakokonaisuuksien edistämiseen. Varmistamme perehtymistäsi parhaalla mahdollisella tavalla kokeneiden kollegamentoreiden tuella.

Tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse aikaisempaa esihenkilö työkokemusta, mutta toivomme sinulta kotihoidon tuntemusta. Huomioimme myös loppuvaiheen amk. opiskelijat haussa. Olisiko tässä sinun ponnahduslautasi eshenkilöuraan? Etätyötä on mahdollista tehdä sovitusti.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehto:

Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lounainen kotihoitopäällikkö Päivi Honko
puh: 0406891554
paivi.honko@hel.fi
Läntinen kotihoitopäällikkö Helen Merilaht
puh: 050 321 7025
helen.merilaht@hel.fi

Lisätietoja

SKH/Sote, Läntinen palvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Laajalahdentie 30, 00330 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat