Kotihoidon esimies - Muuramen kunta

Muuramen kunnan Hyvinvointi -liikelaitoksessa on haettavana

Kotihoidon esimiehen virka

Olemme jatkaneen kotihoidon esimiehen viran hakuaikaa. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan hakemusten käsittelyssä. Haastattelut pidetään viikolla 33.

Tehtävässä toimit kotihoidon esimiehenä ja vastaat yksikön toiminnasta, taloudesta, henkilöstöhallinnosta, sekä kehittämistyöstä. Työhön sisältyy myös tarvittaessa palveluohjauksen ja kotihoidon käytännön työtehtäviä.

Sinulla tulee olla kokemusta lähiesimiestehtävistä ja työnjohdosta, osaamista ikäihmisten hoitotyöstä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja organisoida toimintaa.
Lisäksi edellytämme sinulta kotihoidon tuntemusta sekä hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta rohkeaa kehittämisotetta, joustavuutta, muutoksensietokykyä sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Toivomme sinulta sitoutumista, sekä intoa työskennellä osana vanhus- ja vammaispalveluiden tiimiä.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän uudistumismyönteisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (555/94) mukainen laillistus täydennettynä riittävillä sosiaali- ja terveysalan hallinnon ja johtamisen opinnoilla. Edellytämme toistaiseksi tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa ja oman auton käyttöä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV pyydetään jättämään 31.7.2020 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

10.7. saakka Vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja Tiina-Emilia Seppänen, p. 014 659 910, tiina-emilia.seppanen@muurame.fi
13.-31.7. Vanhuspalveluiden koordinaattori Sirpa Lahtinen, p. 014 659 624, sirpa.lahtinen@muurame.fi

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos, Vanhus- ja vammaispalvelut
Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.