Kotihoidon esimies - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Onko sinulla positiivinen ja eteenpäin vievä asenne? Saatko tiimisi loistamaan? Pidät tehtävistä, jotka sisältävät haasteita ja monipuolisia työtehtäviä. Olet itseohjautuva ja kykenet kantamaan vastuuta.

Etsimme loistavaan tiimiimme uutta jäsentä,
Kotihoidon esimiehen virkaan Vieremän kotihoitoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn. Ylä-Savon Sote on joustava työnantaja ja meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi. Vahva kehittämisen meininki kuvaa hyvin toimintaamme. Tulevaisuuden keskeisiä painopistealueita ovat hoidon vaikuttavuuden ja tuottavuuden kehittäminen sekä meillä kotihoidossa teknologisten ratkaisujen käyttöönotto osaksi asiakkaan hyvää ja laadukasta hoitoa. Esimiehenä vastaat yksikösi johtamisesta ja taloudesta. Henkilöstön työhyvinvointi on meille erittäin tärkeää ja esimiehenä pääsetkin käyttämään omia vahvuuksiasi tiimisi hyvinvoinnin edistämiseen.
Työyksikkö on pieni, siksi työtehtävät ovat monipuoliset ja sisältävät muitakin tehtäviä esimerkiksi käytännön hoitotyötä, projekteja.

Esimiehellä tulee olla soveltuva vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto ja riittävä kokemus alansa työtehtävistä. Lisäksi vaaditaan vähintään ammattikorkeakoulutasoisia johtamisen erikoistumisopintoja 60 op. Tehtävissä edellytämme aiempaa kokemusta esimiestehtävistä. Edellytämme myös ajokorttia.

Eduiksi luemme vanhustyöhön perehtyneisyyden, kokemuksen esimiestyöstä ja johtamisesta.

Kiinnostuitko? Kuulisimme mielellämme, mitä annettavaa sinulla olisi meille.


Lähetäthän sähköisenhakemuksen mukana myös CV:n.

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon päällikkö Tanja Miettinen tanja.miettinen@ylasavonsote.fi puh. 040 747 0113

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Kotihoito, Kotihoito Vieremä
Osoite: Huoltotie 6, 74200 Vieremä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii Iisalmen ja Kiuruveden kaupunkien sekä Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueella järjestäen kuntien välisen palvelusopimuksen mukaisesti niiden asukkaille terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.