Oletko etsimämme innovatiivinen ja osaava kotihoidon esimies?

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen kotihoito on jaettu viiteen eri lähialueeseen. Lähialueisiin kuuluu kotihoidon tiimien lisäksi toiminnanohjaus, resurssipooli, kuntouttava arviointitiimi ja asiakasohjausyksikkö. Kotihoidon esimiehenä toimit oman alueesi lähiesimiehenä ja vastaat sen toiminnan organisoinnista, kehittämisestä ja seurannasta.

Sinulla on kyky johtaa kokonaisuuksia, hyödynnät menestyksekkäästi organisointi-, suunnittelu- ja kehittämistaitoja käytännön kentällä. Arvioit monipuolisesti palveluiden ja hoitotyön laatua, tunnistat kehittämisen painopistealueet asiakaspalvelun, työhyvinvoinnin ja kustannusvaikuttavuuden alueilla. Sinulla on aikaansaava ja aktiivinen työote.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylemmän tai alemman korkeakouluasteen tutkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, tai aikaisempi opistotason tutkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen ja hallinnon opinnoilla sekä lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään riittävää kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä, soveltuvaa esimieskokemusta vähintään vuoden ajalta, käytännössä osoitettuja, hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.
Toivomme johtamisesi olevan rohkeaa, uudistushaluista ja innostavaa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja toisiaan tukevan työyhteisön. Kangasalan kaupunki tukee työntekijöitään järjestämällä mm. monipuolista tyhy-toimintaa sekä muita henkilöstöetuja mm. Eazybreakin liikunta- ja kulttuurisetelit.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-Tes:n mukaisesti. Työaikamuotona on toimistotyöaika. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön osalta työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry-järjestelmän kautta.
Haastatteluun kutsuttavat hakijat haastatellaan perjantaina 19.11.2021.

Tervetuloa mukaan joukkoomme, jossa on positiivista virtaa!

Tiedoksi, Kuntarekryssä on käyttökatko 26.10.2021 klo 17-23 välisenä aikana.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaantyneiden-palvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kotihoidon johtaja Miia Mattila, p. 050 3308310

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat