Skip to main content
test
Kotihoidon  esimies - Naantalin kaupunki

Naantalin kotihoidon palveluissa on noin 300 asiakasta. Tarjoamme asiakkaille hoidon ja huolenpidon lisäksi neuvonta- ja ohjauspalvelua, omaishoitoa, kotikuntoutusta ja erilaisia tukipalveluita. Kotihoidon esimies vastaa yhdessä kollegansa kanssa tulosyksikkönsä johtamisesta ja kehittämisestä, siten että palvelut toteutuvat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Kotihoidossa toimii 63 vakituista työntekijää. Kotihoidon esimies toimii moniammatillisen henkilökunnan ja viranhaltijoiden lähiesimiehenä sekä tekee yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.


Työ on monipuolista ja haastavaa. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää tutkittuun tietoon perustuvaa aktiivista ja kehittävää työotetta. Lisäksi tarvitaan kykyä hahmottaa tulevaisuuden haasteita, sekä valmiutta muutosjohtamiseen. Edellytämme itsenäistä työskentelyotetta ja hyviä organisointi- sekä vuorovaikutustaitoja. Tukenasi on esimiehesi ja hoito- ja vanhuspalvelujen kuusihenkinen johtoryhmä.


Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulu tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen alan tutkinto. Arvostamme esimiestyön ja kotihoidon työkokemusta, sekä kokemusta RAI-tiedon hyödyntämisestä ikäihmisten palveluiden kehittämisessä. Virkaan valittavalla on kuuden kuukauden koeaika. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Taina Lahtiola, hoito- ja vanhuspalveluiden johtaja puh. 044 733 4565 (taina.lahtiola@naantali.fi) tai Heidi Wasenius, kotihoidon esimies puh. 040 647 2200 tai (heidi.wasenius@naantali.fi)
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Lisätietoja

Hoito- ja vanhuspalvelut/kotihoito

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 8/ Maskulaisentie 4, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat