Skip to main content
test
Kotihoidon johtaja - Kaarinan kaupunki

Oletko jämäkkä, innostunut ja ennakkoluuloton esimiestyöntaitaja? Onko sinulla halua ja kykyä johtaa työyhteisöä myös vaativissa muutostilanteissa?

Kaarinan ikäihmisten palveluissa on haettava kotihoidon johtajan virka. Kotihoidon johtaja johtaa ja kehittää kotona asumista tukevia palveluita yhdessä tiimiesimiesten ja henkilöstönsä kanssa.

Kotihoitoa toteutetaan moniammatillaisesti ja kotihoidossa työskentelee noin 70 alan ammattilaista, pääosin lähihoitajia, sairaanhoitaja ja fysioterapeutteja. Suoria alaisia kotihoidon johtajalla on noin 20. Kotihoidossa toimii kotikuntoutustiimi, joka toteuttaa asiakkaiden arviointijaksoja. Tavoitteena kotihoidossa on, että asiakas pystyy asumaan kotona turvallisesti kotiin tuotujen palvelujan turvin mahdollisimman pitkään. Hoitajilla on käytössä älypuhelimet, toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointijärjestelmä. Kotihoidossa kehitetään toimintaa ja palveluita aktiivisesti, mm. digihoivaa ja koneellista lääkkeenjakoa.

Kotihoidon johtajalla tulee olla hyvät valmiudet valmistautua hyvinvointialueen mukana tuomiin muutoksiin yhdessä henkilöstön kanssa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää muutosjohtamisen valmiuksia, kehittämismyönteisyyttä, talousosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja paineensietokykyä. Arvostamme myös kokemusta verkostotyöskentelystä ja tuntemusta palveluiden järjestämisestä palvelusetelillä.

Kotihoidon johtajan viran kelpoisuusvaatimuksina on ylempi sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto, riittävä johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys ikäihmisten palveluihin.

Virassa on 6 kk:n koeaika. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa sekä 48 a §:n mukaista suojaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa todistus terveydentilastaan. Kaarina on savuton työpaikka.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ikäihmisten palvelujohtaja Jenni Haapanen
jenni.haapanen@kaarina.fi ja puh. 050 314 5215
Mahdolliset tiedustelut puhelimitse 10.8. klo. 11-12 ja 12.8. klo. 9-10

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Ikäihmisten palvelut

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka Kaarinan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat