Kotihoidon lähihoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Kotihoidon lähihoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Uusikaupunki on jaettu kotihoidon alueisiin, joissa toimivat kotihoidon tiimit. Tehtävät sijoittuvat eri tiimeihin sekä kaupunkialueella että maaseutualueella. Kotihoidossa on jaksotyöaika. Työ on asiakkaiden kotona tapahtuvaa toimintakykyä tukevaa ja ylläpitävää hoitotyötä. Ajokortti on välttämätön. Kotihoidon käytössä on myös työnantajan autoja.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto . Palkkaus KVTES:n ja kaupungissa laaditun työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtävien täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Palveluyksikön esimies Minna Kivijärvi, puh. 050 501 2820. E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi
Varaudu esittämään tutkinto- ja työtodistuksesi haastattelutilaisuudessa.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.
Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vanhuspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen.

Tutustu työnantajaan