Kotihoidon ohjaaja - Pöytyän kunta

Kotihoidon ohjaaja - Pöytyän kunta

Haemme Pöytyän kunnan ikäihmisten kotihoitoon kotihoidon ohjaajaa opintovapaan sijaisuuteen ajalle 12.8.2019-30.5.2021.

Kotihoidon ohjaaja toimii esimiehenä ja vastaa kotihoidon arjen johtamisesta, laadukkaasta työskentelystä, henkilöstöasioista, toiminnan kehittämisestä. Odotamme sinulta kiinnostusta kuntouttavaan ja voimavaralähtöiseen työotteeseen.
Lisäksi odotamme sinulta ikäihmistä kunnioittavaa asennetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja sitoutumista asiakaslähtöiseen työotteeseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistettu tutkinto. Lisäksi edellytämme tartuntalain 48§ rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin sekä Loven suorittamisista.

Olemme työnantajana koulutusmyönteisiä ja kannustamme kehittämiseen. Meille henkilöstön työhyvinvointi on tärkeää. Palkkaus KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6kk.

Taitokodin vastaava ohjaaja: Tuula Jussilainen, puh 050 544 0291
Kotihoito: Elina Saarinen, puh 050 5607159
Sosiaalityön johtaja: Susanna Ikola, puh: 040 845 4486

Pöytyän kunta
Osoite: Koskitie 4, 21870 Riihikoski

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.
Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan