test
Kotihoidon palveluesimies, Kotihoito Pääskyvuori - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Etsimme juuri sinua, vanhustyön ja johtamisen ammattilainen, ottamaan haltuun kotihoidon lähijohtajan tehtävän Pääskyvuoren kotihoidossa.

Haemme lähijohtajaa, jolla on innokkuutta johtaa kotihoidon toimintaa yhä paremmaksi, ikäihmisten tarpeita vastaavaksi, henkilöstön työhyvinvointi huomioiden. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä, asiakastyytyväisyyskyselyn kouluarvosana oli 8,45.

Palveluesimiehenä toimit lähijohtajana kotihoidon alueella noin 25 työntekijälle ja vastaat 100-120 asiakkaan palveluiden tuottamisen johtamisesta. Vastaat omalta osaltasi alueen toiminnasta, taloudesta ja henkilöstön johtamisesta sekä omavalvontasuunnitelman mukaisen, laadukkaan ja turvallisen toiminnan toteutumisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito.

Lisäksi edellytetään hyvää paineensietokykyä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää kykyä ottaa vastuuta, sietää keskeneräisyyttä, hallita laajoja kokonaisuuksia ja toimia rakentavasti monimuotoisessa yhteistyöverkostossa.

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus vanhustyöstä ja hoitotyön johtamisesta.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Anne Ojanto, anne.ojanto@turku.fi, p. 040 546 4561
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Kirjaamo, PL 355, 20101 Turku

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Pääskyvuori

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kuralankatu 2, 20540 Turku

Sinulle suositellut työpaikat