Skip to main content
test

Kotihoidon vastaava sairaanhoitaja, Ruovesi

Hoitoalan ammattilainen, kiinnostaisiko sinua tulla mukaan kehittämään kanssamme kotihoidon palveluita, päästä aidosti vaikuttamaan ja kehittyä myös omalla urallasi?

Palvelemme ilolla ja etsimme nyt innostunutta, kehittämismyönteistä ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää hoitotyön ammattilaista vastaavaksi sairaanhoitajaksi kotihoidon tiimiimme. Kotihoidossa työskentelee reiluja, työstään innostuneita ammattilaisia. Olemme uudistuva ja innovatiivinen yksikkö.

Kotihoidon vastaavan sairaanhoitajan työ koostuu sekä hallinnollisesta että perushoitotyön tekemisestä kentällä. Vastaava sairaanhoitaja toimii kotihoidon esimiehen sijaisena. Kotihoidon esimies toimii esimiehenäsi ja tukenasi tehtäväsi hoidossa.

Ensisijainen työskentelypaikka on Ruoveden kotihoito. Työ on päivätyötä, vain poikkeustilanteissa 2-vuorotyötä. Noudatamme AVAINTES-työehtosopimusta. Työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena kotihoidon vastaavan sairaanhoitajan tehtävään on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (amk-tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto). Kokemus kotihoidosta työskentelystä katsotaan eduksi. Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjestelmä. Työsuhteeseen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana heti kun tehtävään sopiva henkilö löytyy, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja voit kysellä:
Marika Säynäjoki, ikäihmisten palvelupäällikkö, p. 044 715 1376, sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi
Kaija Huhtala, osastonhoitaja, p. 044 715 1389, sp. kaija.huhtala@keiturinsote.fi

Lisätietoja

https://www.keiturinsote.fi/
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marika Säynäjoki, ikäihmisten palvelupäällikkö, p. 044 715 1376, sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi
Kaija Huhtala, osastonhoitaja, p. 044 715 1389, sp. kaija.huhtala@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy

Keiturin Sote Oy on Virtain kaupungin omistama tytäryhtiö, joka järjestää kattavia, turvallisia ja laadukkaita sosiaali-ja terveyspalveluita Ruoveden ja Virtain alueella. Toimimme asiakaslähtöisesti yhteistoiminta-alueen hyväksi. Pyrimme olemaan uudistuva, onnistuva, vastuullinen ja kumppanien kanssa vahva palveluntuottaja.

Keiturin Soten ohjaavana ajatuksena toiminnassa on, että olemme asiakkaita varten. Keiturin soten ohjaavina arvoina on, että teemme arvokkaasti hyvää, olemme odotusten mukaisia, täytämme lupaukset ja teemme asioita ja ratkaisuja oikein.


Osoite: Päiväkodintie 4, 34600 Ruovesi

Sinulle suositellut työpaikat